miércoles, 16 de octubre de 2013

Fitxa tècnica d’un curtmetratge.



Fitxa tècnica d’un curtmetratge.
Tipus de curtmetratge:  
Títol: KARMA
Durada:
Idea i Finalitat: Aquest curtmetratge a més  a més de la finalitat que té com a Treball de recerca, la  idea és la importància del tema, ja que es vol donar a conèixer i a criticar.
Tema: Malaltia minoritària.
Estructura:
Actors: Xavier Oliva Tutusaus, Josué Martínez Heredia
Personatges principals: (Xavier) representarà el personatge principal. (Josué) representarà el millor amic de Xavier com a personatge principal juntament.
·         Xavier, estudiant de carrera (Dret) té 20 anys i viu en un poble d’alta muntanya amb el seu pare, el qual no té cap relació amb el seu fill. En Xavier pertany a una família d’alt nivell econòmic, però la seva ideologia és molt contaria a la de la seva família i per això no té relació amb ells. Per a en Xavier la seva família és el seu millor amic, la persona que des de petits a fet més per a ell (Josué).
Un dia aquest personatge es veurà sotmès a algo que mai s’hauria imaginat i juntament amb el seu amic haurà de superar-ho.  Li han detectat una malaltia minoritària. (aquest personatge no ho assumirà ni ho acceptarà sol, així que el seu amic l’haurà de fer veure les coses diferents.


·         Josué, jove de 19 anys. Treballa de nit en un Bar anomenat APOLO’S .  Viu al mateix poble que en Xavier.
Aquest personatge a diferencia d’en Xavier pertany a una família d’un nivell econòmic baix.  Els seus pares es van separar quan ell era molt petit, però té una forta relació amb la seva mare.
En Josué és una persona de caràcter obert el qual farà que en Xavier s’obri a la gent del poble i no només això sino que a partir de la malaltia d’en Xavier,  Josué farà que s’obri a ell mateix i que s’accepti i vegi molt més enllà de la malaltia.


·         SINOPSIS: A un jove estudiant li diagnostiquen una malaltia minoritària de la qual no ha sentit parlar mai. A partir d’aquest moment juntament amb el seu millor amic hauran de créixer i superar-ho.

No hay comentarios:

Publicar un comentario